Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Icardi mégsem távozik

A múlt héten láttak napvilágot azon hírek, melyek szerint a Sampdoria és az Inter megegyezett Mauro Icardi nyári átigazolásával kapcsolatban. Ezeket a híreszteléseket a sportigazgató cáfolta és megerősítette, hogy Icardi marad és vele együtt még több fiatal tehetség is.

A közel múltban már mi is beszámoltunk arról, hogy Icardi az Interben folytathatja. Egyes portálokon meg is jelentek azok a pletykák, amelyek azt közölték, hogy a Nerazzurrik 13 millió euróért szerződtetik a fiatal játékost. Nos, ha hinni lehet Carlo Ostinak, a Sampdoria sportigazgatójának, akkor Icardi a következő szezonban is a genoai csapatot erősíti Simone Zazaval és Pedro Obianggal, aki már a szerződését is meghosszabbította.

„Icardi a Sampdoria játékosa. És egyelőre eszünk ágában sincs megválni tőle. Egyébként is, még bőven tart a szezon és mi legkorábban júniusban kezdünk el foglalkozni az átigazolási ügyekkel. Zaza jelenleg az Ascolinál van kölcsönben, ahol nagyon jól megy neki a játék. Majd beszélünk a jövőjéről, ha itt lesz az ideje. Mindnyájan örülünk, hogy Obiang hosszabbított. Ő egy remek srác és fényes jövő áll előtte.” – mondta Carlo Osti a Radio Sportivának.

Báló Bence