Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: Ibra mégis játszhat a Barca ellen!

Az UEFA fegyelmi bizottsága, értékelve a francia Paris Saint-Germain szolid, ám határozott tiltakozását, miszerint túlzott Zlatan IBrahimovic múltkori hárommeccses eltiltása, mindössze egy találkozóra mérsékelte a penzumot.

Mindez az utolsó pillanatban történt, hiszen alig egy héttel vagyunk a párizsiak újabb nagy megmérettetése előtt, hiszen Ancelotti-ék a Barcelonával csapnak össze, így mindenkire szükségük van, hát még a legjobb játékosukra.

Ezért is remek hír, hogy Ibra visszatérhet. A svéd támadót egyébként még a Valencia elleni első meccsen szórta ki a játékvezető, felesleges, és buta durvaságért. Így annak a párharcnak már a visszavágóját is kénytelen volt kihagyni a játékos.

Mindezek után, a dolog újratárgyalásán az illetékes testület úgy látta, hogy egy ilyen fontos sorozatban, egy esetlegesen drámaian hosszú eltiltással ne nyúljon bele az UEFA a továbbjutás kérdésébe, hanem dőljön el minden a pályán. A büntetés felfüggesztése egyébként azt jelenti, hogy Ibrahimovic bosszút állhat egykori kenyéradóján, amely szinte ellökte magától, a kiállhatatlan csatárt.

Balogh József