Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Toni szerint az Arsenal nem élcsapat

Luca Toni a Fiorentina csatára nyilatkozott a napokban felröppent hírek kapcsán, miszerint a klub fiatal tehetsége iránt érdeklődik az Arsenal. A 47-szeres olasz válogatott csatár állítása szerint Jovetic számára nem megfelelő az Arsenal, hisz az nem tartozik az élcsapatok közé.

„Mondtam neki, hogy mielőtt elhagyja Firenzét, jól gondoljon át mindent, mert a klub egy komoly projektbe vágott bele. Ha mindenképp távozni akar, akkor válasszon egy igazi topcsapatot. A Chelsea, Manchester City és Manchester United illik hozzá, de az Arsenal nem jobb csapat a Fiorentinánál.” – nyilatkozta Toni a SkySportsnak.

Jovetic nyári klubváltása szinte biztosra tehető. Főleg, ha a szezon végéig továbbra is rendre jól teljesít. Számtalan európai topcsapat szeretné leigazolni, de ő leginkább a Premier League-be vágyik, ahonnan leginkább az Arsenal és a Manchester City érdeklődéséről lehet hallani. Azonban Firenzében azt sem bánnák, ha maradna a következő szezonra, hisz ahogyan Toni is említette a csapatnak komoly tervei vannak, s ezen tervek megvalósításához, szükség van jó játékosokra. Jovetic szerződése egyébként 2016 júniusáig él, piaci értéke pedig 30 millió euró, szóval leigazolását csak a tehetősebb klubok engedhetik meg maguknak.

Báló Bence