Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Alves jobb most, mint 25 évesen volt “

Szerda este játszották le a Monaco – Juventus Bajnokok Ligája elődöntő első találkozóját. A mérkőzést az olaszok nyerték, akiknél nem egy kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékost láthattunk. Közülük kiemelkedett Daniel Alves, aki két gólpasszal is hozzájárult a győzelemhez. Most az ügynöke nyilatkozott róla az összecsapás után.

dani-alves-juve-esulta-2016-2017-750x450

Nagyon is elismerően és dagadva a büszkeségtől. Érthető, hiszen talán a meccs embere díjat is bezsebelhette volna a brazil. Nem akármilyen futómennyiséget rakott le az asztalra 34 évesen. Erre is összpontosult igazából a Tuttomercatoweb munkatársának a kérdése, hogy hogyan tud valaki ennyi idősen is ilyen meghatározó szerepet vállalni:

“Az én véleményem szerint Dani Alves jobb, mint 25 évesen volt.” –kezdte Dinorah Santa Ana, a játékos ügynöke.

Itt jön a képbe a professzionalizmus, merthogy mindet alávet ennek, az edzésektől kezdve az alvásig. Az ő jövője a pályán van.”

“Nem vagyok meglepve a teljesítményén. Azzal meg nem értek egyet, hogy csak most volt kiváló. Nyilvánvalóan minden mérkőzés más, de már a szezon elején is jól játszott. Dani a Juventust akarta és magával hozta a győztes mentalitást. Ő egy bajnok és azért érkezett, hogy mindent megnyerjen.”

Ehhez pedig közel is áll a “zebracsorda”. Bejutottak a Coppa Italia döntőjébe, ahol a Lazio ellen kell majd vitézkedniük. A bajnokság megnyeréséhez lényegében négy pontra van szükségük. Illetve a BL-ben is most léptek egy nagyot  előre.

Szerző: Borbély Szabolcs