Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho: „Jövőre már nem leszek itt!”

José Mourinho a minap egy előadást tartott amatőr edzőknek az CD Canillas labdarúgócsapata által szervezett konferencián. Természetesen a portugál szakvezető volt a sztárvendég. Mourinho beszélt a Real Madridnál zajló szakmai munkáról, tanácsokkal látta el hallgatóit, majd a végén kijelentette: „Jövőre már nem leszek itt!”

José Mourinhónak igazán különleges kapcsolata van a CD Canillas klubbal, ugyanis itt pallérozódik a portugál szakember fia is. Ráadásul Mourinho már nem először vett részt ezen az edzői képzést segítő rendezvényen.

A Canillas elnöke, Manuel Álvarez szerint maga a konferencia szakmai szemszögből igazán kiválóra sikeredett, azonban José Mourinh fentebb idézett mondata még őket is meglepte. „Mourinho azt mondta nekünk, hogy többet már nem fog ezen a rendezvényen beszédet tartani, hiszen jövőre már nem lesz itt!” –nyilatkozta Álvarez elnök úr, a ’Cope rádió’ adásában.Nagy valószínűség szerint az „itt” határozó szócska Madrid városára utal. Ezt a feltevést megerősíti Manuel Álvarez későbbi mondata is: Hogyha Mourinho valóban távozik Spanyolországból, az óriási vesztesége lenne a spanyol focinak. Remélem ez esetben Florentino – Florentino Perez, a Real elnöke – megtalálja majd a legjobb megoldást a problémára.”
Egyre több jel mutat arra, hogy José Mourinho a nyáron tovább áll Madridból…

Nagy Ákos