Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A 33. forduló előzetes

Egyre jobban közelednek a top labdarúgó bajnokságok vége. Ez Olaszországban is így van. Immáron a 33. forduló következik. Egyetlen egy slágermeccs lesz, mégpedig a Juventus – Milan, melyről külön cikkben számolunk be.

Genoa – Atalanta 2013.04.20. 18:00 TV: SportKlub

Igazán jó mérkőzéssel kezdődik a hétvége Olaszországban. A gyengélkedő, s kieső helyen lévő Genoa együttese fogadja a kiszámíthatatlanul teljesítő Atalanta csapatát. A hazaiak számára óriási a tét, hisz a bent maradásért küzdenek. Egy esetleges győzelemmel Tőzsérék kikerülhetnek a veszélyes zónából, de egyelőre úgy tűnik, hogy nagyon a végén fog eldőlni az, hogy ki végez a bent maradást jelentő 17. helyen.

Udinese – Lazio 2013.04.20. 20:45 TV: SportKlub

A szombat esti másik mérkőzés is igen jónak ígérkezik. Az Udinese számára jó lenne a győzelem hisz, ha nyernek ugyanannyi pontjuk lesz majd, mint a Lazionak, s akár még egy Európa Ligás helyet is kiharcolhatnak majd. De ne szaladjunk ennyire előre, mert annak ellenére, hogy a Lazio hétfő este kikapott a Juventustól hazai pályán, mégis esélyesebbnek tűnnek. Mindenesetre egy nagyon kiélezett összecsapásra lehet számítani.

Inter – Parma 2013.04.21. 12:30 TV: SportKlub

Vasárnap kora délután szinte kötelező jelleggel kell győznie az Internek. Korábban még BL indulásról álmodoztak a milánói kék-feketék, de ma már örülnének egy EL indulást érő helynek is. A hét közben kiestek az olasz kupából a Roma ellen, ráadásul hazai pályán, s a csapatnál rengeteg sérült van. A legfrissebb hírek szerint Cambiasso és Guarin is kisebb izomsérüléssel bajlódik. A hétvégén valószínűleg nem is lépnek pályára. Ez bizakodásra ad okot a Parmanál, hisz ők hellyel, közzel a legerősebb kezdőjükkel állhatnak fel.

AS Roma – Pescara 2013.04.21. 15:00

A friss kupadöntős csapat fogadja a szinte már biztos kieső Pescara együttesét. Nagy valószínűséggel nem fog meglepetés történni ezen a mérkőzésen. Maximum akkor, ha a Roma inkább pihenteti kulcsembereit, de talán még akkor sem.

Bologna – Sampdoria 2013.04.21. 15:00

Egyetlen pont a különbség van a két csapat között a tabellán, így egy igazán kiélezett csatára számíthatunk. Fontos lesz a győzelem mindkét csapat számára, hisz az utóbbi időben a két kiesőjelölt Palermo és a Siena is elkapta a fonalat, s szorgosan gyűjtik a pontokat menekülve a kiesés elől. Szóval még nem lehet lazsálni sem a Bolognanak, sem pedig a Sampdorianak.

Catania – Palermo 2013.04.21. 15:00

A hazaiak az utóbbi időben kicsit visszaestek a tabellán, de még így is szép eredményt produkáltak, ha az eddigi teljesítményüket nézzük. A vendégek pedig talán még időben elkezdték gyűjteni a pontokat, annak érdekében, hogy a következő szezont ne a Serie B-ben kezdjék.

Fiorentina – Torino 2013.04.21. 15:00 TV: SportKlub

A Violák még mindig nem adták fel az álmukat, miszerint a BL-ben szeretnének indulni a következő szezonban. Az utóbbi időkben egész jól teljesítenek, s csak négy pontra vannak lemaradva a 3. helyezett Milantól. A differencia azonban könnyen lecsökkenhet egy pontra, hisz a Milan hétvégén a Juve otthonába látogat, ahonnan nem biztos, hogy elhozzák a három pontot. Ehhez azonban az is kell, hogy Jovetic-ék megnyerjék a Torino elleni bajnokit.

Napoli – Cagliari 2013.04.21. 15:00

Két jó formában lévő csapat találkozik egymással, s ennek tudatában ez egy igen jó mérkőzés lehet majd. A hazaiak számára már nem cél a bajnoki cím, de a BL indulás igen, amire jó eséllyel pályáznak. A másik oldalon egy cél lebegett a szárd kiscsapat előtt, mégpedig a kiesés elkerülése, amit szinte megvalósítottak, hisz jelenleg a 10. helyen áll a csapat 42 ponttal.

Siena – Chievo 2013.04.21. 15:00

Az utóbbi időkben igencsak magára talált a Siena, s keményen küzdenek a kiesés ellen. A vendégek mostanság nem valami jók, s a jelenlegi 36 pontjukkal még nem állnak kieső helyen, de még rájuk is kemény végjáték vár.

Báló Bence