Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Milan: Hosszabbíthat a két veterán és a brazil támadó is

A szezon közben sokat lehetett hallani arról, hogy a két veterán Milan játékos Abbiati és Ambrosini lehet távozni fognak a klubtól, amennyiben nem kapnak új szerződést. A télen már távozni készülő Robinho pedig nyilatkozatában mondta el, hogy szinte biztos maradni fog a csapatnál.

Az AC Milan vezetősége már több játékost is kiszemelt Abbiati pótlására a szezon közben, mint például Perin-t vagy Marchetti-t. Azonban egyik játékos sem megszerezhető, így a Rossoneri kénytelen meghosszabbítani a 35 esztendős hálóőr szezon végén lejáró szerződését.

Több pletyka felmerült már Ambrosinivel kapcsolatban is, hogy elhagyhatja a klubot, s tovább áll a Sion csapatához, ahol jelenleg Gattuso is futballozik. Nos, ez szinte már biztos, hogy nem valósul meg, s az ő szezon végén lejáró szerződését is meghosszabbíthatják egy évvel.

A 29 esztendős brazil támadó Robinho a télen már majdnem visszatért Brazíliába, de végül nem valósult meg a szerződés. Most a csatár nyilatkozatában közölte azt, hogy hosszabbítani akar, s ez valószínűleg meg is fog történni. „Hosszabbítani akarok. Jól akarom zárni az idényt, mindent bele fogok adni a hátralévő meccseken, utána beszélhetünk az új szerződésről. Bizton állítom, nem ezek lesznek az utolsó mérkőzéseim itt.”

Báló Bence