Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékvezetőink BL elődöntőkön

A hét közbeni férfi Bajnokok Ligájában Kassai Viktor érdekelt, míg a ma esti női BL-ben Kulcsár Katalin kapott megbízatást. Mindkét éljátékvezetőnk elődöntőt vezet a legrangosabb európai kupasorozatban.

Kulcsár Katalin a Juvisy – Olympique Lyon összecsapást vezeti, segítői Kulcsár Judit és Hima Andrea lesznek, Gaál Gyöngyi tartalék játékvezetőként működik közre. Az első találkozót a Lyon nyerte 3-0-ra, így biztosan döntőt játszhat. A találkozót Evryben kerül megrendezésre 16:30-tól.

A férfi Bajnokok Ligájában Kassai Viktor vezeti a Bayern München – Barcelona elődöntőt kedd este. A magyar játékvezető pályafutása során a sokadik spanyol-német érdekeltségű meccset vezeti: 2010-ben a Spanyolország-Németország vb-elődöntő után 2012-ben a Real Madrid – Bayern BL elődöntőt, majd az idei szezon csoportkörében a Dortmund – Real Madrid találkozót dirigálta a magyar sípmester. A Barcelona eddigi két találkozóját egyaránt megnyerte kassai bíráskodása mellett, míg a három Bayern érdekeltségű meccsből kettőt a bajorok húztak be, egyet pedig elvesztett a német gárda. Kassai segítői Ring György és Kispál Róbert, alapvonali asszisztensei Bognár Tamás és Fábián Mihály, míg a tartalék játékvezető Erős Gábor lesz. A magyar játékvezető így a fináléban biztosan nem kap szerepet.

Gavalovits Sándor