Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Heynckes: Münchenben nincs A vagy B csapat

Szombaton újabb magabiztos győzelmet aratott a Bayern München, a szenvedő fél ezúttal a Hannover volt. Az idegenbeli találkozóra Heynckes mester több kulcsjátékosát sem vitte el a közelgő Bajnokok Ligája elődöntőre való tekintettel, ami a 6:1-es győzelem tükrében a keret erősségét jelzi.

A találkozón nem lépett pályára Javi Martinez, Lahm, Schweinsteiger és Dante sem, ami arra a kijelentésre sarkallta a Real Madridot is megjárt edzőt, hogy a Bayernben nincs A vagy B csapat, egyenlő képességű játékosok vannak. Véleménye szerint a keret erősségét tekintve felveszi bármely másik európai csapattal a versenyt. „A játékosok újra és újra bizonyítják, hogy nem számít, mikor ki lép pályára. A keret tagjainak hozzáállása fantasztikus, mindenki élvezi a játékot. Mindannyiuk nagyon motivált, sok jó meccs van a hátunk mögött, sok gólt szereztünk.”

A csapat kapusa, Manuel Neuer szerint ez kellő önbizalmat ad majd a csapatnak a keddi Barcelona elleni találkozó előtt. „Szerettünk volna győzelemmel hangolni a gránátvörös-kékek elleni találkozóra, ami végül sikerült is. Jól játszott mindenki, meggyőző teljesítményt nyújtottunk, különösen az első félidőben.”

Móra Tamás