Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Joachim Löw kerülhet Wenger helyére az Arsenal kispadján

A francia menedzser szerződése 2014-ig érvényes az ágyúsoknál. Ha jövő nyáron végül úgy dönt az 1996 óta a klub alkalmazásában álló szakember, hogy távozik a csapattól, akkor Joachim Löw érkezhet a helyére.

Wengert mostanában sok kritika éri, ami nem is csoda, hiszen nyolcadik szezonját zárja majd kupagyőzelem vagy bajnoki cím nélkül. A francia azonban egyelőre élvezi a vezetőség bizalmát, ám azzal viszont tisztában vannak, hogy a 63 éves mester ideje kezd lejárni Londonban, így elkezdték keresni a lehetséges utódot.

A listán első számú kívánságként a német válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya, Joachim Löw neve szerepel. A Jürgen Klinsmann helyett a válogatott élére kerülő Löw 2006-ban kezdte el a szakmai munkát a Nationalelf-nél. 2008-ban EB döntőbe vezette a csapatot, 2010-ben a VB-n és a tavalyi Európa Bajnokságon pedig az elődöntő jelentette a végállomást. Az 53 éves tréner szerződése a jövő évi Brazíliában rendezendő Világbajnokság végéig érvényes, ami után olyan hírek kaptak szárnyra, hogy szívesen szerepet vállalna valamelyik klubcsapatnál.

Móra Tamás