Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pontot rabolt a Farkasoktól a sereghajtó, nehezen, de nyert az Inter

A Serie A 33. fordulójában botlott a Roma hazai pályán, ráadásul a sereghajtó Pescara szerzett pontot a Stadio Olimpicoban. Az Inter nyögvenyelősen, de nyerni tudott egy hajrában szerzett találattal. Ikszelt a Palermo a Catania otthonában, valamint a Bologna sem tudott győzni hazai pályán a Sampdoria ellen.

AS Roma – Pescara 1:1 (0:1)

Annak ellenére, hogy az utolsó helyen lévő Pescarat fogadta vendégül a Roma, mégis szinte a legerősebb kezdőjükkel álltak fel. Egy igazán izgalmas bár kevés gólt hozó mérkőzésen a vendégek szerezték meg a vezetést némi meglepetésre az első negyedóra végén. Az egyenlítést csak a második félidőben tudta megszerezni a hazai csapat, amivel a végeredményt is beállították. Ezzel a döntetlennel a Roma maga mögé utasította a tabellán a városi rivális Lazio csapatát. A Pescara pedig még mindig az utolsó helyen áll a bajnokságban.

Gólszerzők: Destro (51.) ill. Caprari (14.)


ROMA – PESCARA 1:1 by FORZAPESCARATV

Bologna – Sampdoria 1:1 (1:0)

A két kiscsapat találkozóján igazságos döntetlen született. A vezetést a hazaiak szerezték meg a világbajnok Gilardino találatával, majd a második félidőben Sansone találatával egyenlítettek a hazaiak.

Gólszerzők: Gilardino (24.) ill. Sansone (59.)


Bologna 1-1 Sampdoria by fasthighlights-2012

Catania – Palermo 1:1 (0:0)

Szorgalmasan gyűjti a pontjait a Palermo együttese az utóbbi időkben, s talán még el tudják kerülni a kiesést. A Catania ezzel a döntetlennel már csak a 9. helyet foglalja el a tabellán.

Gólszerzők: Barrientos (69.) ill. Ilicic (94.)

Kiállítva: Andujar (95.)


CAT 1-1 PAL (All Goas) 21.04.2013 ourmatch.net by ourmatch

Inter – Parma 1:0 (0:0)

Sokáig úgy nézett ki, hogy ezt a mérkőzést sem tudja megnyerni a sérültekkel teli Inter labdarúgócsapata. De az utolsó pillanatokban jött a télen igazolt veterán Rocchi, s a 82. percben eldöntötte a három pont sorsát.

Gólszerző: Rocchi (82.)


INT 1-0 PAR (Highlights) 21.04.2013 ourmatch.net by ourmatch

Báló Bence