Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Suarez harapott, ikszelt a Chelsea

A hosszabbítás hosszabbításában Suárez fejesével mentett pontot a Liverpool a Chelsea ellen. Az egy ponttal egyik csapat sem lehet elégedett, sőt a Liverpool búcsút mondhat nemzetközi álmainak.

Nem várta túl jó előjelekkel a rangadót a Liverpool hiszen a legutóbbi öt meccséből csak kettőt nyert  Brendan Rodgers csapata. Különösen kínos volt a legutóbbi West Ham és a Reading elleni 0-0-ás döntetlen. A Chelsea számára volt nagyobb tétje a találkozónak, hiszen a Kékek az automatikus BL-indulásra hajtanak, ami valószínűleg összejön nekik.

A 26. percig nem nagyon forogtak veszélyben a kapuk, ám egy szögletet követően Oscar fejelt a kapuba vezetéshez juttatva a vendégeket. A gól felpörgette a meccset, de a Chelsea magabiztosan tartotta az előnyét a szünetig. A második játékrészben a korábbi Chelsea játékos Daniel Sturridge egalizált, ezzel újra nyílt lett a találkozó. Néhány perccel később azonban ismét a Kékeknél volt az előny, Suárez kezezése után megítélt büntetőt Hazard váltotta gólra.

A 74. percben Suárez megint nem bírt magával és Ivanovicsot kóstolta meg szó szerint… Az uruguayi szerencséjére Kevin Friend játékvezető “vakon volt” az esetnél, ezzel megúszva a nyilvánvaló kiállítást. Hiába rohamozott a Pool  már úgy tűnt elmegy a meccs, amikor a 97. percben a liverpooli vadember villant egyet, és Sturridge beadását bólintotta a Cech kapujába.


Liverpool 2 – 2 Chelsea Highlights by dm_516c54b9edd77

Veres Péter