Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb City játékos jöhet a Rossonerihez

Igencsak komoly erősítéseket tervez a Milan vezetősége a nyári átigazolási szezonra. A legfrissebb hírek szerint a milánóiak leigazolnák a City angol hátvédjét Micah Richardsot.

A játékos távozása a szezon végén talán senkit sem lepne meg, hisz klubjában jelenleg nagyon keveset játszik, s valljuk be, hogy jót tenne neki a környezetváltozás. A milánói piros-feketék pedig úgyis szeretnének erősíteni a védelmükön, s Richards személyében egy igen kemény védőre bukkantak, aki nem csak a jobboldalon, hanem középütt is bevethető a védősorban. A hírek szerint a hátvédért a manchesteri csapat kb. 18 millió eurót szeretne látni, de egyes hírek szerint egy játékos cserével is megoldható lenne az üzlet. Bár Milan részről nem igazán lehet tudni, hogy kit adnának érte. Minden bizonnyal egy még tapasztalatlan játékost és néhány millió eurót.

A 24 esztendős játékos a 2005/06-os szezon óta szerepel a City csapatában, ahol ez idáig elég sok lehetőséget kapott, de idén kegyvesztetté vált csapatában és sokszor sérült is meg. Idén mindössze 4 meccsen lépett pályára a bajnokságban és csak egyszer kapott lehetőséget a Bajnokok Ligájában.

Báló Bence