Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldinho újra együttjátszana Kaká-val + Videó!

Tegnap este a brazil válogatott, a hazai bajnokságból, a Serie A-ból merítkezett játékoskerettel, 2-2-es döntetlent ért el a chilei nemzeti csapattal szemben, a belo horizonte-i találkozón.

A tét nélküli felkészülési mérkőzés jó alapozást nyújthat a Selecao számára, a nyári Konföderációs Kupa előtt, azonban halovány játékuk még a szurkolóknál is kiverte a biztosítékot. Az összecsapásnak volt olyan periódusa, amikor a brazilokat saját közönségük fütyülte kis, míg a vendégek szép megmozdulásait üdvrivalgás kísérte.

A találkozó utáni sajtótájékoztatón, az Atléticó Mineiro játékosa, a legendás Ronaldinho válaszolt többek között, az újságírói kérdésekre, például arra, hogy visszatérve a válogatottba, a későbbiekben egyszerre megférnek-e majd a pályán Kaká-val?

„Ez az edző (Felipe Scolari – a szerk.) döntése lesz. Ebben majd segíthet számára a Konföderációs Kupa, ami még több lehetőséget biztosít majd az Ő számára, a helyes választásban.” – nyilatkozta a technikás középpályás, a hazai VB-re készülő válogatott helyzetéről.

A Brazília – Chile mérkőzés összefoglalója:

Balogh József