Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Az alelnök megerősítette, hogy Neymart akarják szerződtetni

Josep Maria Bartomeu az FC Barcelona alelnöke egy rövid értékelő interjút adott a ’Catalunya Rádiónak’. A sportvezető elmondta, hogy a katalánok Neymart mindenképpen szeretnék leigazolni, hogyha lehetséges lesz.

Josep Maria Bartomeu a Bayern München elleni katasztrofális 4:0-s vereséget követően elmondta véleményét a klub körül helyzetről. A legérdekesebb információ természetesen Neymarhoz kapcsolódott. „A brazil srác igen is érdekel minket, hiszen a szerződtetését már Guardiola is szorgalmazta, most pedig Tito (Vilanova) is kérte tőlünk. Természetesen meg kell várnunk azt, hogy Neymar hogyan dönt majd a jövőjéről, ám amint távozni szeretne Brazíliából, mi készek leszünk arra, hogy szerződtessük őt.” – Így Bartomeu.

A Barca alelnöke elmondta azt is, hogy a katalánoknál a Bayern elleni 4:0-s kudarc után egyáltalán nem kongatják a vészharangokat. „Nincs szó semmiféle korszakváltásról. Kitűnő labdarúgóink vannak, különben is a Barcát nehéz lenne elképzelni Xavi, Iniesta, Messi vagy éppen Busquets nélkül. Sőt! Elárulom azt is, hogy ugyan úgy ahogy Madridban teszik, mi is hiszünk abban hogy továbbjuthatunk; bár borzalmasan nehéz dolgunk lesz, de ezek a játékosok mindenre képesek.” – Zárta értékelését Bartomeu, aki még hozzátette, hogy bármit is írnak az újságok, jövőre is Tito Vilanova lesz a Barcelona vezetőedzője.

Nagy Ákos