Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bonyolódik Lang átigazolása

Lang Ádám keveset játszott az utóbbi időben, s ezt kiküszöbölve kérte a klubvezetőket, hogy távozhasson. Jelentkezett is érte a Beitar Jeruzsálem, s a két egyesület meg is egyezett, de mióta a Dijon bejelentette a magyar válogatott védő kölcsönadását, az izraeliek nem jelentkeztek…

252376_lang_adam_dijonDijon hivatalos weboldala.

Illés Zoltán a futballista menedzsere az nso érdeklődésére az alábbiakban mesélte el a történetet: „Hosszabb ideje húzódó egyeztetési folyamatról van szó, aminek az lett az eredménye, hogy a Beitar csütörtökön hivatalos ajánlatot tett az elnök, illetve a tulajdonos aláírásával, amit a Dijon pénteken el is fogadott, ezt vissza is igazolta az izraeliek felé. Ezután közölte a francia klub vasárnap a megegyezés tényét a hivatalos honlapján. Ez a részéről teljesen érthető lépés volt, hiszen úgy vette, hogy a megállapodás megszületett. Persze, utólag talán elhamarkodottnak mondható a bejelentés, hiszen a szerződéseket még nem írták alá. A magunk részéről Ádámmal a megegyezés után már csak a repülőjegyet vártuk Izraelből, hogy hétfőn orvosi vizsgálatra mehessen. A pénteki egyezség óta azonban érdemi reakciót a Beitartól nem kaptunk. Az egyetlen reagálás az a közlemény volt, amit az izraeli klub adott ki válaszként a Dijon bejelentésére, hogy a Beitar még nem tekinti lezártnak az átigazolási ügyet. Ezután módosítottak a franciák is a korábbi közleményen, hogy az orvosi vizsgálat még hátravan”

Az ügynök azt is elmesélte, hogy Langnak nem kell távoznia a francia csapattól, amit az is bizonyít, hogy hétvégén miután a Dijon elfogadta a Beitar ajánlatát Lang végigjátszotta a soros bajnokit. A Beitarnál az utóbbi időben már nem a korábbi vezetőedző irányította a csapatot a bajnokságban (Saron Mimer addigi másodedzője, Gili Lavenda vezette győzelemre a pontvadászatban a jeruzsálemieket, míg az El-ben Mimer a vezetésével a Vasast még kiverték, de a bolgár Botev Plovdiv már megálljt parancsolt nekik)

Izraelben szeptember 5-ig tart a nyári átigazolási időszak, míg a franciáknál hasonlóan a a legtöbb európai országhoz augusztus 31-el zárul a piac.

Endrődi Dávid