Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hoppá! Mourinho mégis Londonba tart?! – Sajtóhír

Egybehangzó német és spanyol lapinformációk szerint, José Mourinho, a Real Madrid szakvezetője a nyáron mégis elhagyhatja Madridot, és visszatérhet régi-új állomáshelyére, Londonba, hogy átvegye a Cheslea irányítását.

A német és a spanyol sajtóban újra felröppent a hír, mely szerint José Mourinho a nyáron visszatér Angliába és a Chelsea vezetőedzője lesz.

A német napilap, a ’Bild’ értesülései szerint a portugál szakember, a szerdai Borussia Dortmund – Real Madrid összecsapás előtt kollégájának, Jürgen Kloppnak elárulta, hogy a nyáron több mint valószínű, hogy távozik Madridból és a londoni kékekhez szerződik. Ezen kívül, a ’Bild’ azt is tudni véli, hogy Mourinho szívesen vinné magával új állomáshelyére a Dortmund lengyel ászát, Robert Lewandowskit is.

A németek értesüléseit nem biztos, hogy alaptalanok, hiszen, a katalán ’El Mundo Deportivo’ arról számolt be, hogy Mourinho kapusedzője és egyben jobb keze Silvino Louro már nagyban intézi családja londoni szálláshelyét, ráadásul Luoro a gyermekeit is átíratta már egy londoni két tannyelvű iskolába.
A kapusedző nyilvánvalóan nem egyedül utazna Londonba a nyáron, hanem követné főnökét…

Mindehhez, ha hozzávesszük azt, hogy a világ sportsajtójában korábban már rohamosan terjedt a hír, mely szerint José Mourinho is járt már Londonban lakást nézni, akkor talán tényleg reális lehet azt mondanunk, hogy a portugál visszatérhet oda, ahol már 2004 és 2007 között sikert sikerre halmozott – a Chelseahez.

Nagy Ákos