Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG ezt is megcsinálta! Érkezik Mbappe – HIVATALOS

Habár már napok óta tényként kezelte a sportsajtó a transzfert, most a Paris Saint-Germain is hivatalosan megerősítette, hogy a következő szezont náluk kezdni meg az előző szezon egyik legnagyobb csillaga, Kylian Mbappe. 

hwxua1gbuir1eicshhaz

Forrás: PSG hivatalos oldala

Lezárut végre a mindössze 18 éves csatár átigazolási ügye. Az elmúlt három hónapon rengeteg klubbal hírbe hozták a játékost, és leginkább a Real Madriddal hozták összefüggésbe, ám a nyári transzferidőszak zárása előtt kiderült, hogy marad a francia bajnokságban, de nem a Monacóban. Mbappe kölcsönbe érkezik Párizsba egy szezonra, ám a PSG-nek opciós joga van arra, hogy meg is vásárolja őt 2018 nyarán, amit ha érvényesítenek 2022-ig lesz a klub játékosa. A hírek szerint 145 + 35 millió euróért vehetik meg jövőre.

“Örülök és büszke vagyok, hogy csatlakozhatok a PSG-hez.” – mondta a 18 éves csatár a francia klub hivatalos honlapjának. “Mint sok más fiatal játékosnak, akik Párizs környékén nőttek fel, nekem is az volt az álmom, hogy egyszer piros és kék mezt viselhessem és érezhessem a Parc des Princes különleges hangulatát. Részese akartam lenni a klub jelenlegi projetjének, hogy az egyik legnagyobb klub lehessünk Európában. A csapattársaimmal együtt arra törekszem, hogy folytassam a fejlődésem és segítsem a csapatot a céljai elérésében.”

Mbappe második felnőtt szezonját töltötte a Monaco csapatában, de szinte azonnal berobbant a köztudatba góljaival. A francia csatár minden sorozatot figyelembe véve 60 meccsen vett részt a Monaco mezében, és ezalatt 27 találatig és 17 gólpasszig jutott.