Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bombahír: Ancelotti a sikerek ellenére elhagyja a PSG-t!

A Le Parisien információ szerint, az olasz Carlo Ancelotti a szezon végeztével elhagyja a Paris Saint-Germain együttesét, függetlenül attól, hogy megnyerik-e, vagy sem a Ligue 1 pontvadászatát.

Már mi is jeleztük pár nappal ezelőtt, hogy a napokban fog döntés születni a menedzser sorsáról, ám mi is úgy tippeltük, hogy a felek alighanem megegyeznek egymással, és a kölcsönös együttműködést fogják szorgalmazni.

Korábban ugyan lehetett olyan pletykákat hallani, hogy az arab befektetők nem marasztalják az olaszt, és helyére már kinézték José Mourinhot, ám végül azonosulni tudtak a vezetőedző munkájával, és marasztalni szerették volna.

A hírek szerint a távozó Ancelotti vagy a Real Madrid, vagy a Manchester City kispadját veheti át, míg az ő helyére akár Mourinho is érkezhet, vagy akár az Etihadban megunt Roberto Mancini is. Persze mi még abban sem vagyunk biztosak, hogy a jó Carlo nem gondolja meg magát, és marad Párizsban. Hiszen tudjuk, a francia főváros nagyon szép tud lenni nyáron is! Na és persze van az a pénz, amiért az ember fel tudja adni az elveit.

Balogh József