Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lewandowski reagált az átigazolását érintő hírekre

A lengyel csatárt az utóbbi időben több klubbal is összeboronálták már, de legfőképpen a Bayern München nevét emlegetik vele kapcsolatban. Több olyan hír is napvilágot látott, hogy Lewandowski már aláírt a bajorokhoz, vagy, hogy a szezon végén biztosan távozik. Ezzel kapcsolatosan próbált meg a lengyel válogatott játékos tiszta vizet önteni a pohárba.

A támadó visszautasított minden feltételezést, ami a jövőjét illeti, és mindent csak a média spekulációjának nevezett. Régóta emlegetik a nevét a Manchester United vagy a Bayern München együttesével kapcsolatban, sőt a német bajnoki címet rekordidő alatt megnyerő bőrnadrágosokhoz már el is adták a sajtó munkatársai.

„Nem foglalkozom a médiában megjelentekkel. Az újságokban sok minden megjelenik rólam, nagyon sokat írnak velem kapcsolatban, ami érthető, hiszen ez a dolga az újságíróknak. De nagyon nehéz bármit is mondanom azzal kapcsolatban, hogy mi történik majd a szezon végén.” – nyilatkozta a 24 éves támadó egy lengyel újságnak. „Egyelőre csak a következő mérkőzésünkre koncentrálok, majd a Real Madrid elleni visszavágóra. Aztán majd meglátjuk, mit hoz az élet.”

Szóba került a szerdai Bajnokok Ligája elődöntő is, ahol hazai pályán az ő négy góljával múlták felül a Real Madrid csapatát. „Veszélytelenek voltak, amikor letámadtuk őket a második félidőben. A mérkőzés azon periódusában egyszerűen nem tudták, hogy mit is kellene csinálniuk. A mérkőzést követően nem voltak túl beszédesek a játékosaik. Gyorsan az öltözőbe szaladtak, mialatt mi csapatként ünnepeltünk.”

Móra Tamás