Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: David Villa Handanovicért?

Az olasz sportsajtó legújabb értesülései szerint a Barcelona szándékai Samir Handanovic megvételére egyre komolyabbak. A katalánok akár David Villa játékjogát is felajánlhatják az Internek a szlovén kapusért cserébe.

A ’La Gazzetta dello Sport” a minap arról számolt be, hogy a katalán sztárcsapat egyik potenciális nyári célpontja, Samir Handanovic klubváltása főleg az anyagi dolgokon múlhat. A szlovén kapusért 30 millió eurót kér az Inter, ami kissé irreális összegnek tűnhet. A Barcánál sem szórják a pénzt csak úgy az ablakon, ezért a katalánoknál felmerült, hogy David Villa játékjogát némi készpénz mellett ajánlanák az Internek a hálóőrért.
Villa kevesebb játéklehetőséget kap idén Barcelonában, ráadásul formája is ingadozó. A klubváltása kapóra jöhetne mind a spanyol támadónak, mind pedig az Internek is.

Egyelőre ne vegyük készpénznek ezt a hírt se, hiszen korábban például felmerült már egy Alexis Sánchez – Handanovic csere is, azonban hamar elhalkultak azok a pletykák. A Handanovic-saga minden bizonnyal tovább folytatódik…

Nagy Ákos