Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Huntelaar biztosította a szurkolókat, hogy jövőre is Schalke mezt visel

A holland játékos megnyugtatta a csapat szurkolóit, hogy bármi is lesz a szezon végén, nem távozik Gelsenkirchenből. Ezt azok után nyilatkozta, miután többen is aggályukat fejezték ki, mondván ha nem harcolja ki a Schalke a BL szereplést, akkor távozik a csatár.

A királykékek nagy harcban vannak a Bajnokok Ligája szereplésért, jelenleg csupán egy pont előnnyel állnak a negyedik helyen. Ma egy fontos mérkőzés vár rájuk, hiszen a tabellán két pont hátrányban lévő Hamburg együttesét fogadják, ahol egy esetleges vereséggel akár két pozíciót is visszaeshetnek. Ennek apropóján nyugtatta a szurkolókat Huntelaar, aki a következőt nyilatkozta: „Ha nem kvalifikáljuk magunkat valamelyik európai kupasorozatba, azt katasztrófaként élnénk meg. De bármi is történjen, maradok. Nagyon jól érzem magam mind a klubnál, mind pedig a Bundesligában.”

Ezek után kitért a csapat jelenlegi formájára is, amit erősen kritizált a csapat általános igazgatója, Horst Heldt. „Ő a főnök, így joga van kritizálni. Ebben a szezonban nem tudtunk kiegyensúlyozottan teljesíteni, nem úgy, mint tavaly. Biztos vagyok benne, hogy minden játékos odateszi magát a negyedik hely megszerzésének érdekében. Akárcsak Horst, mi is nyerni szeretnénk.”

Móra Tamás