Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinhót száműznék Madridból!

Az ‘AS’ sportnapilap internetes felmérése alapján a szurkolók egyöntetűen, azonnali hatállyal elküldenék José Mourinhót Madridból. A szavazó drukkerek 88%-a voksolt ‘igennel’ a portugál szakember távozására.

Madridban egyre nagyobb a feszültség José Mourinho körül. Miközben világszerte szinte kész tényként kezelik azt, hogy Mourinho a Chelsea edzője lesz a következő idényben, addig a Realnál már az is kérdésessé vált, hogy a portugál marad-e az idény végéig. Mourinho összetűzésben áll már egyes játékosokkal, a vezetők többségével is, legutóbb pedig a madridi ‘AS’ sportnapilap internetes szavazásán a Real drukkerek 88%-a szavazott arra, hogy Mourinhót azonnali hatállyal el kellene küldeni a klubtól.
A szurkolók úgy látják, hogy Mourinho helyett inkább a tartalékcsapatot sikeresen irányító, a Real fiataljaival például 3 éve ifjúsági BL-t nyerő Alberto Toril üljön le a kispadra a hátralévő 2 bajnokin. Spanyol sajtóhírek szerint erre igen is nagy esély mutatkozik.

Az ‘AS‘ szerint ráadásul José Mourinho távozását akár már a napokban(a mai vezetőségi ülésen?) is bejelenthetik a Realnál. Az újság rámutat arra is, hogy Carlo Ancelotti érkezése már csupán Mourinho távozásának függvénye.

Nagy Ákos