Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékoscsere lehetséges a Real és a Juve között

Az olasz bajnok Juventus szívesen látná soraiban a Real Madrid argentin csatárát, Gonzalo Higuaínt. Az olaszok azonban sokallják kissé a csatár magas árát, ezért bevonnák az ügyletbe Stephan Lichtsteiner játékjogát is. Sajtóhírek szerint Carlo Ancelotti Madridba érkezéséhez vezethető mindez.

Lichtseiner, Higuaín, Real, Juve. Na és persze Carlo Ancelotti…

A Real Madridnál nagyon is úgy fest, hogy az francia PSG-ből bajnokot csináló Carlo Ancelotti veheti át a stafétabotot José Mourinhótól a nyáron. Az olasz szakember érkezésével átalakulások várhatóak a Real keretében, természetesen úgy, ahogy azt Ancelotti kívánná.

Az már korábban biztossá vált, hogy Gonzalo Higuaín a nyáron távozik Madridból, csupán az a kérdés hogy hová. Az argentin gólvágót európai nagy csapatok vihetik, köztük az olasz Juventusszal. A torinóiaknak szükségük van erősítésre a csatárposzton, viszont Higuaín magas ára visszatarthatja az üzlettől a Juvét. Most jön a képbe Carlo Ancelotti!

Hogyha Ancelotti lesz a Real edzője, akkor spanyol és olasz sajtóhírek szerint mindenképpen hozna magával egy jobbhátvédet is. Ancelotti egyik kedvence ezen a poszton Stephan Lichtsteiner, a Juve svájci játékosa. Az ‘AS’ című lap szerint a Juventus hajlandó lenne Lichtsteiner játékjogát is belevonni a Higuaín-transzferbe. Higuaín 25 millió euró körüli ára ezzel jelentősen csökkenhetne is.

Ancelotti Madridba szerződésével nagy esély van erre a játékoscserére. Na de most még közel sem biztos, hogy az olasz szakember távozik a francia fővárosból…

Nagy Ákos