Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

José Mourinho távozik Madridból! – Hivatalos

Florentino Pérez, a Real MAdrid elnöke bejelentette, hogy José Mourinho a szezon végeztével távozik a Real Madrid vezetőedzői posztjáról.

Ahogy a spanyol sajtó már korábban megszellőztette, a mai vezetőségi ülésen a Realnál valóban eldöntötték, hogy nem José Mourinhóval képzelik el a közös munkát a következő szezonban. Úgy is mondhatnánk, hogy megtörtént az, amit már nagyon sokan sejtettünk, Mourinho távozik.

“Úgy döntöttünk közösen, hogy véget vetünk a kapcsolatnak. A klub és a vezetőedző egyaránt egyetértett abban, hogy a közös munkát be kell hogy fejezzük. A Real Madrid szeretne köszönetet mondani Mourinhónak a sikerekért és az elmúlt évekért. A csapat nagyon sokat fejlődött Mourinhóval, most pedig nincs más hátra, minthogy minden jót kívánjunk Neki a jövőre nézve.” – Nyilatkozta Pérez elnök úr a sajtónak. A sportvezető ezután a bejelentés után már nem volt hajlandó Mourinho utódjával foglalkozni, ahogy mondta, a következő napokban intézni fogják a dolgukat, hogy megtalálják az ideális jelöltet.
José Mourinho Spanyolországban megnyert mindent a Real Madriddal, az igazi áttörés azonban elmaradt a 3 év alatt a Bajnokok Ligájában.

A ‘Special One’ tehát a szezon végén feláll a Real Marid kispadjáról, és feltehetőleg Londonba vezet majd az útja…

Nagy Ákos