Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kiszemelte a West Ham és a Leverkusen a válogatott balszélsőt – sajtóhír

Orosz lapértesülés szerint érdeklődik Dzsudzsák Balázs iránt az angol élvonalban szereplő West Ham United és a Bundesligás Leverkusen.

A magyar válogatott balszélső újabb kérőiről az orosz Izvesztyija című lap számolt be. A Dynamo Moszkva játékosa iránt olasz klubok is érdeklődnek a lap információi szerint. Az Izvesztyija megszólaltatta Vörösbaranyi Józsefet, Dzsudzsák menedzserét is, aki szerint ügyfele kipróbálná magát valamelyik európai topligában is.

A Bayer 04 annyiból lenne kakukktojás, hogy nem szívesen áldoznak 25 évnél idősebb játékosra – Dzsudzsák 26 éves – illetve 8 millió eurónál drágább futballistát sem nagyon szerződtet a gyógyszergyári alakulat, márpedig Balázs árát a mértékadó transfermarkt.de szerint 12 millió euróra taksálja.

Az idősebb játékosokat tekintve egyedül a ma már edzősködő Sami Hyypiä és Michael Ballack lóg ki a fentiek közül. Illetve a korosabb játékosokat tekintve az ingyen megszerzett Hanno Balitsch és Sebastien Boenisch is tekinthető kakukktojásnak.

A téli átigazolási időszakban szintén az orosz újság szellőztette meg, hogy az Inter szerződtetné a magyar válogatott futballistát.

Gavalovits Sándor