Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli kiválósága akár az Interben is kiköthet

A Serie A ezüstérmes csapatától a Napolitól Walter Mazzarri vezetőedző távozik hosszú évek után. Új csapata az idén gyengén szereplő Inter lesz, mely magához csábíthatja a Napoli szlovák középpályását Marek Hamsíkot. Erről maga a játékos nyilatkozott.

Mazzarri kiváló edző és abban biztos vagyok, hogy az Inter újra meghatározó klub lesz Olaszországban és Európában! Én az Inter-ben? Ha Mazzarri számít rám szivesen igazolok az Inter csapatához!” – mondta a játékos.

Ebből a nyilatkozatból is látszódik, hogy Mazzarri kiváló kapcsolatot ápolt játékosaival, akik mind tisztelik őt. A 25 éves játékosnak 2016 nyaráig van szerződése az Azzurrikkal, de olvasva e nyilatkozatot elképzelhető, hogy nem tölti ki szerződését. Azonban az Inter részéről még nem lehet olyan híreket, pletykákat hallani, hogy leigazolnák. Hamsik piaci értéke 32 millió euró, s ennyit a Nerazzurrik nem biztos, hogy tudnának a Napolinak kínálni. Idén valószínűleg nem is lesz ajánlat, hisz az Inter már több játékost is igazolt. Ráadásul Hamsik biztos nem hagyná el a már BL főtáblás Napolit egy olyan Interért, mely még az Európa Ligában sem indulhat. Mindenesetre a nyáron történhetnek még meglepetések.

Báló Bence