Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibra: Hiányzik Olaszország! – Mégis távozik a PSG-től?

A francia Paris Saint-Germain csatára egy mai interjúban kifejezte kötődését a Serie A futballkultúrája iránt, és nem zárta ki, hogy már akár idén nyáron elhagyhatja a Parc de Princess-t.

A svéd Zlatan Ibrahimovic tavaly nyáron érkezett az AC Milantól, és Carlo Ancelotti vezetőedzővel, illetve a többiek segítségével azonnal bajnoki elsőségre vezette a párizsiakat. Így elsőszámú célját teljesítve ismét felhívta magára a figyelmet, elsősorban egykori első itáliai klubjáét, a Juventus-ét.

„Hogy maradok-e a PSG-ben? Meglátjuk. Nagyon sok minden történhet. Minden alkalommal, amikor korábban azt mondtam, hogy maradok a helyemen, nemsokára más klubhoz igazoltam. Úgyhogy ezután én már nem mondok semmit. Még mindig két év van hátra szerződésemből, de bármi megtörténhet.” –hagyta nyitva a kiskaput Ibra.

„Hiányzik Olaszország. Az, az én második otthonom. A klubok, amelyekben én ott játszottam, A Juventus, az Inter, és a Milan, a legnagyobbak a világon, és sokat nyertem is velük. Én tudom, hogy mit jelent futballistának lenni Olaszországban. Hatalmas a különbség, ott élnek ugyanis a legfanatikusabb focirajongók. Ott a sportcsillagokat különleges módon kezelik. Sok különböző kultúra van, és az olasz az egyik olyan, ami nekem nagyon tetszik.” –árulta el Zlatan, a La Gazzetta dello Spor-nak.

Balogh József