Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jerome Boateng optimistán várja a Bajnokok Ligája döntőjét

A németországi születésű Boateng bizakodóan várja az idei BL döntőt, amit Angliában rendeznek a Wembley stadionban. A bajorok hátvédje tisztában van a BVB erősségével, de a gyenge pontjait is ismeri a Jürgen Klopp által vezényelt alakulatnak.

Jerome Boateng azt állítja, hogy mindent tudnak a dortmundi alakulatról, ami plusz segítséget ad majd nekik a szombaton lejátszandó finálé során. A Bayern München védője elismerte, hogy mióta kiütötték a Barcelona csapatát, csak a finálé jár a fejében és reméli, hogy nem ismétlődik meg a Chelsea elleni fájó alulmaradás.

,,Minden nap gondolok a döntőre. Mindannyian vártuk ezt a pillanatot és a lehetőséget a bizonyításra, különösen a tavalyi szezon után, ami fájó pont a szívűnkben.”– Mondta Boateng a Bayern München hivatalos honlapjának.

,,Nem vagyok jövendőmondó és nem látok a jövőbe, de egyet ígérhetek: mindent beleadunk. Ha úgy játszunk, ahogyan a Barcelona vagy a Juventus ellen, akkor már jó úton járunk. Optimista vagyok. A Dortmundnál mindent tudnak rólunk és ez fordítva is igaz. A BVB jó formában van, de mi is, így nem lesz könnyű ellenük győzedelmeskedni.”

A 2012/13-as szezon UEFA Bajnokok Ligájának a döntője május 25-én, szombaton 20.45-ös kezdéssel kerül lejátszásra.

Lakatos Miklós