Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Van Gaal: Hollandiának nincs esélye a VB-n! – Vesztes mentalitás?

Úgy tűnik, hogy a holland válogatott szövetségi kapitánya, a sok által kedvelt, illetve nem kedvelt Louis Van Gaal már most jó előre készül bebiztosítani magát, hogy védekezzen jövő nyáron, a németalföldi közvéleménnyel szemben. A kapitány szerint ugyanis legalább nyolc gárda is esélyesebb náluk a jövő évi brazíliai VB megnyerésére.

Van Gaal szerdán egy gyerekek számára szervezett élmény dús sajtótájékoztatót tartott Nordwijk városában, ahol egy-két komolyabb téma is szóba került. Többek között megkérdezték a szövetségi kapitánytól, hogy melyik csapat nyeri a világbajnokságot.

„Ez meglepően hangozhat, de nem hiszek a mi győzelmünkben. Nyolc országot is fel tudok sorolni, amelynek nagyobb esélye van nyerni, mint Hollandiának. Én mindig őszinte vagyok. Persze az a vágyam, hogy világbajnokok legyünk, nem is lennék én a kapitány, ha nem akarnám.” –árulta el a mindig meghökkentő dolgokat nyilatkozó Van Gaal.

Nos, mi nem tudjuk itt a fociclub.hu-nál, hogy most ment-e el végleg a holland kapitány esze, vagy csak az esélytelenség nyugalmát próbálja átruházni a játékosaira. De összességében mindenképp érdekes módját választotta a lelki terrornak, vagy segítségnek a magyar válogatott csoport ellenfele.

Balogh József