Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Agüero szomorú; a Realba szerződhet?

A tradicionális brit napilap, a ‘The Times’ információ szerint a Manchester City argentin támadója Sergio Agüero nem érzi jól magát a szigetországban, ráadásul családjához is közelebb szeretne kerülni ezért Agüero szívesen szerződne a Real Madridhoz.

Sergio Agüerot nem először – nyilván nem is utoljára – boronálja össze a sajtó a Real Madriddal.
Az argentin csatár szezonja nem sikerül valami túl fényesre a csapatával – mindössze a bajnoki rajt előtti szuperkupa győzelem jött össze a Citynek -, ráadásul Agüero többnyire adós maradt a jó játékkal. Mellesleg számos kisebb – nagyobb sérülés is hátráltatta a 24 éves játékost.
Az angol lapok szerint Agüero a távozás gondolatával kacérkodik, mondván új kihívásokra is vágyik.

A futballügyekben közel sem mértékadó londoni ‘The Times’ napilap szerint a játékos ráadásul igen távol érzi magát családjától is. Agüero kedvese, egy bizonyos Giannina Maradona, az – “Isteni Diego” lánya – aki 4 éves kisfiukkal főleg Madrid és Buenos Aires között ingázva tartózkodik Európában. Agüero kedvese olyannyira megszerette a spanyol fővárost, hogy amikor csak teheti, átruccan Madridba. Itt jön képbe a Real …
Agüero a család által oly nagyon kedvelt spanyol fővárosban újra több időt tölthetne együtt gyermekével és feleségével. A ‘The Times’ szerint Agüero azonnal igent mondana a Real MAdrid hívására!

Az argentin válogatott támadót már 2011-ben is próbálta leigazolni a Real, csakhogy az argentin akkori klubja, az Atlético nem akarta átengedni őt a városi rivális Realhoz, így lett a Man. City a befutó. Talán most nagyobb sikerrel jár a Real, az angol lapok szerint ugye, hogyha Agüeron múlna, akkor mindenképpen létrejönne a szerződés!

Nagy Ákos