Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Ancelotti már menne – Blanc lehet az utód

Carlo Ancelotti már elárulta a Paris Saint-Germain vezetőségének, hogy távozni szeretne, ám a hivatalos lépésekkel még meg kell várnia a jövő hetet, amikor a párizsi elöljárók visszatérnek a klubhoz. Eközben újabb név merült fel, a lehetséges utódok közé.

Az olasz vezetőedző most már nagyon elhatározottnak látszik távozását illetően, ám, hogy mindenben meg tudjon állapodni munkaadóival, azoknak is Párizsban kellene lenniük. Azonban Nasser al-Khelaïfi klubelnök, és Leonardo sportigazgató jelenleg házon kívül vannak, így nem történhet előrehaladás az ügyben, azok visszatértéig.

A hírek szerint a PSG-nél már lemondtak arról, hogy Ancelottit sikerülne maradásra bírniuk, így a menedzsment már keresi a pótlást. Állítólag már felvették a kapcsolatot a Chelsea-től távozó Rafael Benítezzel, sőt a legújabb jelölt a kispadra nem más, mint a francia válogatottat a tavalyi Európa Bajnokságig irányító Laurent Blanc. Az pedig, hogy a legszaftosabb pletykák szerint, az arab tulajdonosi csoport a lehetetlenre vágyik, már szinte említésre sem méltó: Arséne Wenger, az Arsenal menedzsere áll az álmok középpontjában.

Balogh József