Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Belhanda kapós lett – Képben a Liverpool, és a török óriások!

Younées Belhanda, a az idei évnek címvédőként neki vágó, ám nagyot égő Montpelliér legnagyobb kincse, és most, kiábrándultságában, új kihívásokra vágyik, lehetőleg Franciaországon kívül. Két kitartója kérője is van a fiatal marokkóinak, a két ősrivális, a Galatasaray, és a Fenerbache.

A téli átigazolási idényben Belhanda már kis híján a Liverpoolhoz igazolt, ám végül az utolsó pillanatban meghiúsult a transzfer, állítólag az angolok sokallták az akkor kért összeget. A 23 éves játékos már akkor is szívesen távozott volna, ez mostanra pedig még hatványozottabban igaz, így akár a ’Pool is újra próbálkozhat.

Azonban apró szépséghiba lehet a Liverpoolba szerződés esetén, hogy Belhanda nem játszhatna a nemzetközi kupákban, ellentétben a két török jelentkezővel. Ugyanis idén Galatasaray a legjobb nyolc közé jutott a Bajnokok Ligájában, míg a Fener bejutott az elődöntőbe az Európa Ligában. Ez utóbbi tény pedig nagyon is tetszik a marokkói középpályásnak, ugyanis ő maga ismerte fel a tényt, hogy a PSG-n kívül egyetlen gall gárda sem teljesített óriásit az idén nemzetközi porondon.

Belhandat mégsem érdekli a Paris Saint-Germain (talán fordítva is igaz), hiszen ő mindenképpen külföldön szeretné kipróbálni magát.

Balogh József