Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea támadója szívesen menne Dortmundba

Lewandowski jövője még mindig nem tisztázott, a lengyel távozása esetén pedig nem maradna igazi befejező csatára a Dortmundnak. Jelenleg is zajlik a szóba jöhető játékosok keresése, legutóbb egy Chelsea játékos nevét hozták hírbe a sárga-feketékkel.

Londonban több támadót is szívesen látnának a keretben, akik mellett Romelu Lukaku vélhetően nem sok bizonyítási lehetőséget kapna. A belga támadó az idei szezont a West Bromwich Albion színeiben töltötte kölcsönben, amit sikeresnek is nevezhetünk, hiszen 17 gólt szerzett Gera Zoltán csapatában. Az idény véget ért, Lukakunak pedig vissza kell térnie Londonba.

A játékos iránt azonban több klub is érdeklődik, közöttük a Borussia Dortmund. A korábbi Anderlecht játékos azonban megvárja, ki lesz az új edző a kékeknél, majd ezt követően ismét kölcsönben játszana valahol. A szíve leginkább Dortmundba húzná, ahol véleménye szerint még tovább fejlődhetne Jürgen Klopp felügyelete mellett. „A Chelsea-nél kezdem a következő szezont, aztán leülök majd a vezetőséggel, hogy megvitassuk mi is lenne a legjobb számomra. Úgy érzem, fejlődnöm kell még, ezért minél többet kell játszanom a következő szezonban is. Dortmundban úgy érzem, jó helyen lennék.”

Móra Tamás