Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar apja szerint fia körül árverés zajlik!

Neymar édesapja úgy érzi, hogy fia átigazolási ügye nem más, mint egy nagy árverés. Az édesapa pedig mielőbb véget akar vetni ennek a hercehurcának, és a Santost hibáztatja mindezért!

A Sajtóból már számtalanszor, vagy talán még annál is többször hallottuk, hogy a Barcelona és a Santos régóta tárgyalásokat folytat Neymar átigazolásáért. A hírek szerint a Santos azonban mindig visszadobta a Barca ajánlatait, és egyelőre nem engednek a brazilok a katalán sztárcsapat érdeklődésének.

Neymar édesapja, szerint a Santos “döntésképtelensége” viszont nagyon rosszat tesz a fiának. “Vagy hajlandóak eladni Neymart, vagy sem. Ezt már réges-régen el kellett volna dönteniük. A Santos viszont a legrosszabbat teszi. Nem is utasítja el a a Barcát, viszont nem is enged a katalánoknak. Olyan ez az egész, mint egy árverés. Az egész a pénzről szól. Azt pedig nem fogom hagyni, hogy a fiam egy aukció tárgya legyen!” – idézi a brazil sajtó Neymar édesapját.

Neymar édesapja még hozzátette, hogyha a Santos ennyire nem segíti őket, akkor kénytelen lesz elfordulni a klubtól. “Ezentúl nem fogok senkivel sem tárgyalni. A Santosnak ha az az érdeke, hogy nagy pénzt kapjon a fiamért, akkor most kellene lépniük. Különben is ha nem történik semmi, Neymar fél év múlva azzal tárgyal akivel akar. Ezért nem is értem a Santos vezetőit.” – így az édesapa.

Nagy Ákos