Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Oliver Kahn szerint a Bayern kellemetlen helyzetben van…

Az egykori legendás kapus azt tanácsolta a bajoroknak, hogy mérlegeljék a közelmúltbeli vereségüket és tanuljanak belőlük.

A 2008-ban visszavonuló kapus szerint, igencsak kellemetlen helyzetben vannak a müncheniek, a szombati Bajnokok Ligája döntője okán, ahol az ellenfél a Dortmund lesz.

Az elmúlt esztendőkben (2010-2012) a Bayern kétszer is eljutott a fináléig, azonban egyik alkalommal sem tudták kiharcolni a győzelemmel járó trófeát. Továbbá a tavalyi német kupadöntőben is a bajorok maradtak alul az idei Bl döntős ellenfelük, a Borussia Dortmund ellen. Azon a mérkőzésen a sárga- feketék 5-2-es arányban győzték le a „pirosakat” ezzel elhódítva a német serleget.

,,Feltételezni merem, hogy a két csapat közötti versengés nagyon szoros lesz”- Kezdte mondandóját az egyszeres BL győztes hálóőr.”

,,A Bayern játékosainak emlékezniük kell a Barca ellen mutatott játékukra, illetve szemük előtt kell tartaniuk azt is, hogy hogyan uralták idén a Bundesligát.”

A hajdani Bayern Münchenes hálóőr szerint, a BVB-nek nincsen veszítenivalója és ehhez méltóan fog pályára lépni valamennyi sárga- fekete mezt viselő játékos.

A német kapus 2001-ben ünnepelhetett Bajnokok Ligája győzelmet a Valencia ellen, amiben jócskán benne volt az ő két keze is, ugyanis a tizenegyesek során három büntetőt is kivédett, ezzel hozzá juttatva csapatát a 2001-es BL trófeához.

Lakatos Miklós