Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arda Turan nem szeretné elhagyni a „matracosokat”

A török nemzetiségű játékos ügynöke felvilágosított mindenkit arról, hogy a 26 esztendős futballista, aki jelenleg az Atletico Madrid szolgálatában áll, fontos a klubnak és nem szeretne visszatérni szülőföldjére.

Nem áll a csapat szándékában a játékos eladása, világosította fel a sajtót a játékos ágense.

Arda Turan 2011-ben érkezett a madridi csapathoz, a Galatasaray együttesétől, ahol 194 mérkőzésen mindössze 45-ször vette be az ellenfelek hálóját, továbbá 77-szer szolgálta ki társait.

A napokban felmerültek olyan pletykák, miszerint a török futballista szívesen visszatérne szülőföldjére, ám ezeket a híreszteléseket a játékos ügynöke nem erősítette meg, sőt.

,,Arda fontos tagja a csapatnak”– mondta az újságíróknak, a játékos képviselője.

,,A testületnek nem áll szándékában a játékos eladása. Hamarosan ismét beszélünk a vezetőséggel és a téma természetesen Arda jövője lesz. Biztosíthatok mindenkit, hogy ügyfelem nem tervezi törökországi visszatérését.”– Zárta mondandóját a 26 éves madridi futballista ügynöke.

Arda Turan mindezidáig egy UEFA Európa Liga győzelmet illetve UEFA Szuper Kupát és egy Copa del Rey-t nyert az Atletico Madrid futballistájaként.

Ide jövetele óta 80 mérkőzésen öltötte magára a „matracosok” szerelését, és ezeken a mérkőzéseken összesen 9 gólt szerzett, viszont annál több gólpasszt osztott ki a társak között, szám szerint 20-at.

A Török nemzetiségű játékosnak a madridi alakulatnál 2015 júniusáig érvényes a szerződése.

Lakatos Miklós