Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megtorpant az Aubameyang-üzlet – taktikázik az Arsenal?

A Dortmund nem fogadta el az Arsenal 50 millió eurós ajánlatát Aubameyangért, egyre nehezebben haladnak a tárgyalások. Taktikázik az Arsenal?

Kép: Goal.com

Kép: Goal.com

Néhány napja még úgy tűnt, hogy gyorsan meglesz az egyezség a két klub között és Aubameyang hamar klubot válthat. Jelen állás szerint azonban erre még egy kicsit várni kell.

Guillem Balague, a Sky Sports szakírója a Youtube-on vezetett videóblogjában beszélt a legfrissebb fejleményekről. Elmondta, hogy a londoniak 50 millió eurót ajánlottak, ám a németek 65 milliót kérnek a gaboni csatárért.

A gond az, hogy az Arsenal egyelőre nem emelte az eddigi összeget, hanem kivár. Az Ágyúsok szóban már megegyeztek a játékossal, Aubameyang pedig jelezte a sárga-feketék vezetésének, hogy a továbbiakban nem szándékozik náluk játszani. Mindezek ellenére nem rég ismét edzésbe állt, de meccsen nem valószínű, hogy látjuk majd.

Az Arsenal tehát magabiztos. A játékos hozzájuk menne, a januári átigazolások 92%-a pedig az utolsó 48 órában köttetik. Jelen állás szerint nem kizárt, hogy a Dortmund a végén ígyis-úgyis bólint majd.