Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: CR mégse a PSG és az MU közül választ?

Elképzelhető lenne hogy Cristiano Ronaldo amennyiben elhagyja a Real Madridot nem a PSG-be, de nem is a Man. Unitedbe igazol?!

(Kép: as.com)

Cristiano Roanldo fiatalkori csapattársa, Miguel Paixao érdekes dolgot vetett fel el a portugál világsztárral kapcsolatban. A CR-rel közeli barátságot ápoló Paixao szerint az ötszörös Aranylabdás klasszis jövőjével kapcsolatosan nem ki meglepetést is okozhat, és akár már a nyáron!

Ronaldo jó barátját a portugál Record című lap kérdezte arról, hogy vajon el tudná-e képzelni CR-t a Sporting Lisszabonban. “Úgy gondolom ezzel a lehetőséggel is számolni kell. Ronaldót is érdekelheti. Beszélt is már erről nekem, és azt se kérte, hogy ezt ne adjam tovább. Azt gondolom, igen, ez valós egy lehetőség!” – Így Paixao, aki még a Sporting akadémiáján került barti viszonyba Ronaldóval.

A Record egyébként felidézte a portugál liga elnökének, Bruno Carvalhonak azon korábbi gondolatát, hogy bizony közös cél lehet, hogy Cristiano Ronaldo egy napon hazatérjen – Nem kis szenzációt keltve!