Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: „A Real nem fél a PSG-től”

Alig több mint két hét, és máris folytatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei, mégpedig a nyolcaddöntőkkel. Az egyik legerősebb párharc pedig a kétszerese címvédő Real Madrid és a Paris Saint-Germain összecsapása lesz.

Apoel Nicosia vs Real Madrid

Az idei szezonban elképesztően hullámzó formát mutat a Real Madrid együttese, ám természetesen felesleges lenne alábecsülni a spanyol együttest. A „Királyiak” ebben a szezonban már csak a Bajnokok Ligájában érhetnek a trónra, lévén a kupából már kiestek, míg a bajnokságban beláthatatlan távolságban van tőlük az éllovas Barcelona.

A nem túl jó előjelek ellenére a gárda horvát légiósa, Luka Modric óva int attól mindenkit, hogy már jó előre vizionáljuk a Real kiesését.

„A PSG nagy csapat, de Mi is. Mi vagyunk az egyetlen csapat, amely két Bajnokok Ligáját nyert egymás után. A félelem nem létezik a futballban, főleg nem a Real Madridban. Miért kellene félnünk. Egy nagyon erős ellenféllel kell majd szembenéznünk, de erősek vagyunk. Úgy gondolom, hogy nagyon jók vagyunk ebben a sorozatban az elmúlt években. Mi vagyunk a Real Madrid, így bármi is legyen, az ellenfelek mindig tisztelnek bennünket, és szeretnének elkerülni minket a Bajnokok Ligájában.”

– nyilatkozott rendkívül bölcsen a horvát középpályás.

A két óriásklub első meccsére február 14-én kerül sor, míg a visszavágó március 6-án kerül megrendezésre Párizsban.

Balogh József