Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManUtd: Mourinho még mindig az „olcsó” világklasszist ünnepli

Idén januárban végre elérte a célját, és elhagyhatta az Arsenal együttesét Alexis Sánchez. A chilei szélső végül nem a Manchester Cityhez, hanem annak városi riválisához, a Unitedhez szerződött. José Mourinho pedig külön örülhet.

mourinhosánchez001

Ritka az az alkalom, amikor José Mourinho ingyen meg tud szerezni egy világsztárt. Tudvalevő, hogy a portugál menedzser mindig olyan klubokhoz szerződik, ahol bőven van elkölthető pénzmennyiség, amit topjátékosok megvásárlására fordíthat.

Mourinho természetesen már a Manchester Unitednél eltöltött másféléve alatt is költötte bőséggel, most azonban ünnepelhet, lévén tulajdonképpen ingyen szerezték meg Alexis Sánchezt. A dél-amerikai támadó „csak” Henrih Mhitarjan Londonba átengedésével járt.

„Olcsó volt, nem igaz? Ingyen érkezet. Zéró összegbe került. Ekkora árért pedig fantasztikus játékos! Szerintem ebben az országban mindenki úgy gondolkodik, mint Én. Ő minőségét, és segítséget jelent számunkra. Szerintem mindenki egyetért azzal, hogy egy nagyszerű játékos. Azt hiszem, hogy a világ egyik legjobb játékosa.”

– büszkélkedett a Sánchez-transzferrel Mourinho.

Balogh József