Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ügynöke szerint Lewandowski is követi Götzét

Az már korábban eldőlt, hogy Mario Götze 37 millió euró ellenében a nyáron Münchenbe költözik. A Dortmund lengyel gólvágója, Robert Lewandowski szerződése jövő nyáron jár le, amit nem szeretne meghosszabbítani. Néhány hónapja hírbe hozták őt is a Bayern Münchennel, sőt voltak olyan híresztelések is, amelyek szerint előszerződése van a támadónak a bajorokkal. A játékos időről időre cáfolta a pletykákat, mondván ő csak a hátra lévő mérkőzésekre szeretne koncentrálni, aztán a szezon végén dönt. Az idény véget ért, lássuk hát a tényeket.

Lewandowski ügyében talán az ügynöke az, aki a leginkább tájékozott. Nem is halogatta sokáig a bejelentést, ami szerint ügyfele a nyáron Dortmundot hátra hagyva Münchenbe költözik. “Valóban, Robert a Bayern München csapatának tagja lesz idén nyáron. Felesleges továbbra is úgy tenni, mintha nem igazolna Münchenbe, hiszen Robert távozni akar, és ez fog történni. Már csak idő kérdése az egész. Egy, maximum három hét alatt nyélbe is ütik az üzletet, már csak a klub jelzésére várunk. Ügyfelemnek új kihívásokra van szüksége. Új edzőre, új emberekre maga körül, valamint új motivációra.”

A támadó az idei szezonban 36 góllal segítette csapatát, többek között négy találattal terhelte a Real Madrid kapuját is a Bajnokok Ligája elődöntőjében. Lewandowski személyében újabb nagy név távozik Jürgen Klopp csapatától.

Móra Tamás