Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Falcao most már tényleg a Monacoé!

Ahogy tegnap mi megírtuk, a szokás szerint tájékozatlan hazai médiával ellentétben, csak ma esett át orvosi vizsgálaton Radamel Falcao, hogy aláírjon új együtteséhez, a francia élvonalba visszajutott AS Monacohoz.

A Cadena Ser legfrissebb értesülései szerint Falcao tegnap hivatalosan is elköszönt a Vicente Calderon Stadionban, a Mallorca elleni meccset követően. MA pedig már a részletekről tárgyalt a Monaco vezetőivel, hogy aztán hamarosan csatlakozzon a kolumbiai válogatotthoz, amely sorsdöntő selejtezőket vív hamarosan a jövő évi VB részvételért.

A jelentések szerint, már a részletek is világosak. Ezek szerint Falcao 60 millió euróért cserébe hagyja el az Atlético Madridot. Öt évre szóló szerződése szerint pedig évi 10 milliót tehet zsebre, az adóparadicsomban. A dél-amerikai csatár óriási vételára egyébként pedig Ligue 1 rekord lesz. Falcao pedig a harmadik nagy igazolása a Monaconak, Joao Moutinho, és James Rodriguez után.

Friss információ, hogy egy másik játékost is magukhoz csábíthatnak az újgazdag franciák: Claudio Ranieri legújabb kiszemeltje, a Real Madrid általában mellőzött portugál, Fabio Coentrao.

Balogh József