Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbítana Gerával a West Brom!

A magyar válogatott középpályás nem játszott elegendő mérkőzést a szerződése automatikus meghosszabbításához, ennek ellenére a WBA vezetői marasztalnák őt Birminghamben. 

A 34 éves futballista januárban szenvedett súlyos térdsérülést, amelynek következtében kihagyta a szezon hátralévő részét. Gera mindössze 16 bajnokin lépett pályára a szezonban és ezalatt 4 gólt szerzett. Az egykori ferencvárosi kedvenc szerződése a nyáron lejár, ám a hosszú kihagyás ellenére is számítanak rá a csapatnál, akárcsak a 11 meccsen pályára lépő Steven Reid-re.

A 77-szeres válogatott játékos és a klub vezetői a napokban egyeztetnek a folytatásról: “Én úgy tudom, és erről a menedzserem is tájékoztatott, hogy a napokban egyeztetünk a West Brom vezetőivel. Maradni szeretnék és a visszajelzések alapján úgy ítélem meg, hogy a klub hajlik a folytatásra.” – bizakodott Gera.

Nem mindenki mondhatja magát ilyen szerencsésnek, hiszen a Jerome Thomast és Gonzalo Jara Reyest is átadólistára tette a West Brom. A chilei jobbhátvéd mindössze egyszer verekedte be magát a csapatba, majd három hónapig a Nottinghamnél szerepelt kölcsönben. A klubnál kölcsönben szereplő macedón védőt, Goran Popovot szeretnék véglegesen megszerezni a Dinamó Kijevtől. A klub  várhatóan meghosszabbítja Marc-Antoine Fortune szerződését is .

 

Veres Péter