Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Valenciából érkezhet erősítés

Az igencsak gyenge idei szezon után az Inter vezetősége komolyabban megerősítené a csapatot. Ennek érdekében leváltották a jelenlegi trénert Stramaccionit, és a Napoli edzőjét Walter Mazzarrit hozták a helyére. A soron következő átigazolási időszakban pedig leigazolnák Adil Ramit a Valenciától.

A27 esztendős játékos iránt már télen is érdeklődtek nagyobb klubok, de akkor elmaradt a váltás. Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy klubot fog váltani a 25-szörös francia válogatott védő. A kérdés csak az, hogy hova, hisz az angol Chelsea is érdeklődik iránta, akik köztudott, hogy BL-ben indulnak. Ellenben az Inter még egy Európa Ligát érő helyet sem tudott megszerezni a bajnokságban.

Walter Mazzarri újdonsült együttese a hírek szerint egyelőre csak kölcsönben igazolná le a védőt egy évre. Ez után pedig a teljesítményétől függően döntenének arról, hogy maradjon vagy sem. A 27 esztendős játékos középső védőként bevethető leginkább, s ehhez remek adottságai is vannak. Idén 25 bajnoki találkozó mellett, 6 BL meccsen is pályára lépett. Gólokat nem igazán szerez, de nem is az, az ő feladata, hanem a védelem összefogása. Ha esetleg az Internek sikerül megszereznie, akkor egy igazán jól csengő védelem alakulhat ki Milánóban, olyan játékosokkal, mint Ranocchia, Juan, Andreolli.

Báló Bence