Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozhat az ETO kapusa

Nyolc éve – kisebb megszakításokkal – az ETO kapusa, azonban kevesli a neki jutó lehetőséget, így megfelelő ajánlat esetén távozhat. Az idei bajnokságban egy mérkőzésen védő Molnár Pétert a Fradi is kiszemelte magának, míg korábban Siófokon bizonyította, hogy első számú kapusként is megállja a helyét.

„Az ETO-val egyelőre még nem tárgyaltam, de mivel nyolc éve itt vagyok, nem zárkózom el teljesen a folytatástól, azonban az a célom, hogy az élvonalban első számú kapus lehessek, és úgy érzem, új impulzusokra van szükségem.” – jelentette ki a felvidéki származású kapus.

A játékos a jelenről is szót ejtett: „Június 30-án jár le a szerződésem. Egy-két klub már megkeresett. A Fradi egyelőre csak tapogatózott nálam, míg a Paks megkeresése konkrétabbnak mondható. Heteken belül eldől, hogy hol folytatom. Mivel Magyarországon már ismernek, elsősorban itt képzelem el a folytatást, de persze ha jönne külföldi ajánlat, azon is elgondolkodnék.”

A 29 éves Molnár Stevanovic érkezése óta második számú kapus, de egy siófoki kitérővel bizonyította, hogy készen áll az egyes számú mezre. Molnár összesen két találkozón védett tavasszal: ő állt a DVSC elleni vesztes kupadöntőn a zöld-fehérek kapujában és a Ferencváros elleni győztes bajnoki meccsen is csereként egy félidőt védhetett. Lubos Kamenár érkezésével azonban jövőre harmadik számú kapussá válhat.

Gavalovits Sándor