Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar alig várja a barcelonai kalandot!

Neymar a ‘Nike’ legújabb futballcipőjének bemutatóján rögtönzött egy rövidke interjút a Barcáról. A 21 éves klasszis elárulta, hogy jelenleg a “fellegekben jár”.

“Nagyon nehéz döntést hoztam meg azzal, hogy a Barcába igazolok. Ez egyszerre öröm és bánat is a számomra. Örülök, hiszen a világ egyik, ha ne ma legjobb klubcsapatában játszhatok; viszont szomorú is vagyok, hogy el kell hagynom a Santost. Ebben a klubban nevelkedtem, és most, 9 év után búcsúznom kell. Nagyon megszerettem itt mindenkit!” – kezdte Neymar, aki a későbbi szakaszokban természetesen nem kerülhette el a Barcára irányuló kérdéseket sem. “Kicsit gyomoridegem van, ha arra gondolok, hogy ezentúl Messivel, Xavival Iniestával, vagy Dani Álvessel fogok naponta edzeni és találkozni. Hihetetlen futballistái vannak a Barcának, Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a katalánokhoz tartozok majd. Jelenleg ettől a tudattól a fellegekben járok!” – így Neymar, aki nagyon bízik benne, hogy Lionel Messivel kitűnő duót alkotnak majd.

Neymar azonban igyekezett szűkszavúan nyilatkozni, több újságírói kérdést is visszautasított, mondván még nincs itt az ideje, hogy a Barcáról beszélgessenek. A 21 éves klasszis viszont nagyon szimpatikust gesztust tett a brazilok felé. “Számomra most a válogatott az első. Nagyon szeretnénk jó eredményt elérni a brazíliai Konföderációs Kupán. Szeretném büszkévé és boldoggá tenni a brazil embereket!”

A Konföderációs Kupát június 15. és június 30. között rendezik majd meg. Neymar egy esetleges brazil diadallal még boldogabban utazhat majd Barcelonába, és nyilván bőszen nyilatkozgat majd az újságíróknak is a katalán kalandról!

Nagy Ákos