Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Villámhír: A Monaco már Hulkról álmodozik!

Egyre vadabb költekezésbe kezd a Monaco együttese, amely a Zenit Szentpétervár brazil támadóját, a brazil Hulkot szemelte ki!

Ugyan egyelőre még Radamel Falcao sem tagja hivatalosan a Ligue 1-be visszajutott gárdának, de a kolumbiai, és a legújabb pletykában szereplő brazil támadó egészen remek támadó párost alkothatna. Ráadásul a két dél-amerikai már most sem lenne ismeretlen egymás számára, hiszen 2009 és 2011 között társak voltak az FC Portoban.

Hulk szerződtetése egyébként lehet hatalmas kacsa is, mert bár lassan lendült be az orosz bajnokságban, de a végére magára talált, és az új szezonban visszavezetheti a csúcsra, a Zenitet. A szentpéterváriak nagy botrány okozva, tavaly 39 millió eurót fizettek érte, most pedig alig többet, 40 kaphatnának a Monacótól. Finoman szólva sem bomba üzlet, de a futball világában semmi sem kizárt.

A szupercsapattá formálódó Monaco úgy tűnik az egykori, vagy jelenlegi Porto játékosokkal kívánja feltölteni keretét, hiszen már megvette a Sárkányoktól Moutinhot, és Rodriguest. Továbbá Ricardo Carvalhot is megszerezték a Realtól, aki anno szintén a Dragao Stadionban tűnt fel.

Balogh József