Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sérülés miatt vonulhat vissza a grúz támadó

A hétvégi MTK elleni bajnokin csereként lépett pályára Rati Alekszidze, ám könnyen lehet, hogy az volt az utolsó mérkőzése, mert makacs combsérülése gátolja a játékban.

Négy és fél évet töltött Győrben, korábban a Chelsea-ben is megfordul Alekszidze elkeseredetten nyilatkozott a sérülése miatt: „Lehet, hogy az MTK ellen léptem pályára utoljára, és azzal a meccsel befejeződött a profi pályafutásom. Ha nem tudsz futni, vagy beállsz a meccsen, de nem csinálsz semmit, mert fizikailag egyszerűen nem bírsz, az keserves érzés. Így nincs értelme folytatni.” – olvasható a Nemzeti Sport mai számában.
A 34 éves támadó 86 alkalommal szerepelt az ETO-ban, ezeken 23 gólt szerzett. Legnagyobb sikere a frissen megszerzett bajnoki cím, ám egyetlen találkozón lépett pályára. Arra a kérdésre, hogy mennyire érzi magáénak az aranyérmet így reagált: „Bajnok az ETO, ami szuper, én is kaptam aranyérmet, persze sokkal jobban örültem volna, ha aktívan segíthetem a csapatomat. Így is boldog vagyok, mert ez a klub, a szurkolói megérdemelték az elsőséget. Ezúton is szeretném megköszönni mindannyiuk támogatását.”

Gavalovits Sándor