Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Most éppen Guti alázta Mourinhot

A Real Madrid korábbi játékosa, a legendás bajkeverő, Guti is belerúgott párat verbálisan, a „Királyiak” lemondott vezetőedzőjébe, aki egészen Londonig menekült a katasztrofális idény után.

A Real, és a török Besiktas már visszavonult, sokrétű labdarúgója, Guti Hernández is osztja, az ellenfelek, és a szurkolók egy csoportjának nézetét, hogy Mourinho csak a mélybe taszította a véget ért szezonban, a fővárosiakat.

A „Blancok” csak a második helyen végeztek a bajnokságban, messze lemaradva a Barcelona mögött. A Bajnokok Ligájában, az elődöntőben móresre tanította őket, a Borussia Dortmund. Míg a kupába ugyan beverekedték magukat a fináléba, ám ott lefocizta őket az Atlético Madrid gárdája.

„Ha már valóban ez volt a legrosszabb szezonja, legalább azzal szívességet tehetett volna, ha több alázatosságot mutat a klub iránt. Mi többet vártunk tőle, nem csupán a trófeákat. Én nem voltam ott, hogy mi folyik minden nap az öltözőben, de ő egy átlagos, vagy egy rossz szezon után, az élőszerződéséből lépett ki, azaz elhagyta a süllyedő hajót. Pepe, Iker, és Cristiano legutóbbi nyilatkozatai nem azt tükrözik, hogy a helyzet tarthatatlanná vált. Talán azt gondolta, hogy ha elhagyja a Real Madridot, az a klub érdekeit szolgálja.”

A portugál José Mourinho, három éves spanyolországi ténykedése alatt egy-egy bajnoki címet, spanyol kupát, és spanyol szuperkupát nyert a Reallal.

Balogh József